DXRacer ve Final Fantasy VII Rebirth Ortak Oldu

DXRacer USA. Whitmore Lake, Michigan – Feb. 27, 2024




2023'te Final Fantasy XVI'nın ardından bu yıl Square Enix ile ortaklığımızı yenilediğimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz. Final Fantasy VII Rebirth oyununun 29 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.



DXRacer ve Square Enix, yakında çıkacak olan Final Fantasy VII Rebirth oyunu için özelleştirilmiş bir oyuncu koltuğu geliştirme konusunda ortak bir karar aldı. Drifting Serisi Final Fantasy VII Rebirth Edition oyuncu koltuğu, Cloud Strife'ın aynı anda birkaç düşmanın ayağını yerden kesebilen devasa kılıcı gibi oyundaki en ikonik unsurlardan bazılarından esinlenmiştir. Profesyonel işlevsellik ve şık tasarımın ideal karışımı size daha sürükleyici bir deneyim sunar.






Final Fantasy VII Rebirth Hakkında



Yakında çıkacak bir Aksiyon RPG oyunu olan Final Fantasy VII Rebirth, Square Enix tarafından yayınlanacak. Efsanevi RPG'yi üç farklı, bağımsız bölümde yeniden tasarlamayı amaçlayan epik, eleştirmenlerce beğenilen Final Fantasy remake projesinin ikinci oyunudur. Final Fantasy VII remake projesinin merakla beklenen yeni hikayesi, ikonik orijinal oyunun orijinal yaratıcıları tarafından üç bağımsız başlık halinde yeniden tasarlanmasıdır. Bu oyunda oyuncular hikaye ilerledikçe çeşitli yeni unsurların tadını çıkaracak ve partinin orijinal Final Fantasy VII'deki "Unutulmuş Başkent "e yaptığı yolculukla doruğa ulaşacak.


Oyun, oyuncuların yeni eklenen karakterler de dahil olmak üzere yoldaşlarıyla birlikte stratejik düşünmeyi heyecan verici aksiyon savaşlarıyla birleştirebilecekleri gelişmiş bir savaş sistemine sahiptir. Ayrıca oyun, oyuncuların bir Chocobo üzerinde çimenli ovalarda koşmak ve geniş ortamları keşfetmek de dahil olmak üzere yeni maceraları dört gözle bekleyebilecekleri canlı ve geniş bir dünyaya sahiptir.



Bilinmeyen yolculuk devam ediyor... Hayranlar ve yeni başlayanlar için bu bağımsız macerada Cloud ve yoldaşları, distopik Midgar şehrinin dışına attıkları her adımı taze ve gizemli kılan, kaderleri yazılmamış gezegende maceraya atılıyor. Cloud ve yoldaşları, düşmüş kahraman Sephiroth'un peşinde Midgar şehrinden kaçıyor. Dünyanın dört bir yanına seyahat ederken, kendilerini gezegenin kaderini belirleyecek bir yolculukta bulurlar.




DXRacer Hakkında

Oyuncu koltuklarının öncü premium markası olan DXRacer, 2006 yılında Formula Serisi olarak bilinen dünyanın ilk oyuncu koltuğunu tanıtarak oyun endüstrisinde çığır açan bir kilometre taşını inşa etti ve oyuncu koltukları için efsanevi bir statü oluşturdu.

DXRacer, 2013 yılında ABD pazarına giriş yaptı ve merkezini Michigan'da kurdu. DXRacer, MLG, UMG, LPL, LCK gibi ünlü oyun turnuvalarına sponsor olarak ve Faze Clan, SKT T1, Samsung Galaxy gibi en iyi Espor organizasyonlarıyla işbirlikleri kurarak varlığını daha da güçlendirdi. Özellikle DXRacer, özel koltuklar oluşturmak için Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer ve Twitch gibi önde gelen markalarla ortaklık kurdu. Etkisi Hollywood'a kadar uzandı ve büyük spor dallarında, filmlerde ve TV dizilerinde yer alarak geniş bir hayran kitlesini büyüledi.

Orijinal oyuncu koltuğundan (Formula Serisi) günümüze kadar DXRacer, oyuncu koltuklarını araştırmak ve geliştirmek için yirmi yıldan fazla zaman harcadı. 2024 yılında DXRacer, en üst düzeyde konfor ve optimum performans için size bu dünyanın dışında bir sıfır yerçekimi deneyimi sunan, gerçekten sıra dışı ve devrim niteliğinde bir ürün olan Akıllı Elektrikli Oyuncu koltuğunu piyasaya sürdü.

Halihazırda DXRacer, 1.000 üründen oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunan 200 bayiden oluşan kapsamlı bir ağa sahiptir. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ve dünyaya yayılan önemli bir kullanıcı tabanına sahip olan DXRacer, dünya çapında milyonlarca sadık takipçiye ulaşmıştır.