BetBoom Dacha Dubai 2024

DXRacer ABD. Whitmore Lake, Michigan - 6 Şubat 2024

BetBoom Dacha Dubai 2024 etkinliği için espor turnuvası oyun başkanı olarak seçilmekten onur duyuyoruz. Yılın ilk önde gelen Dota 2 turnuvası olan bu önemli etkinlik, 4-16 Şubat tarihleri arasında Dubai, BAE'deki One & Only Royal Mirage'da düzenleniyor.



Ergonomik ofis oyuncu koltuğu olarak Master Serisi, oyunculara ve ofis çalışanlarına uzun süreli oturma için olağanüstü konfor ve destek sağlar. Yenilikçi modüler tasarım ile oyun dünyanızı değiştirin. Ultra nefes alabilen Air Serisi, oyuncu koltuğuna güçlü bir ağ uygular ve kullanıcılara 'tepeden tırnağa' rahat ve devrim niteliğinde bir oyun deneyimi sunar.

BetBoom Dacha Dubai 2024 Hakkında

eSpor turnuvaları operatörü FISSURE tarafından bahis şirketi BetBoom ortaklığıyla düzenlenen BetBoom Dacha Dubai 2024 4 Şubat Pazar günü başladı. 2024'te yapılacak turnuvalarda on iki takım zafer için yarışacak. Bu takımlar arasında yedi takım doğrudan davet alırken, beş takım etkinliğe katılma şansı elde etti. Önemli katılımcılar arasında organizatörlerden doğrudan davet alan Team Spirit, Team Liquid, BetBoom Team ve Gaimin Gladiators gibi tanınmış takımlar yer alıyor.

Grup aşaması ve playofflar olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Büyük final dışındaki tüm maçlar en iyi üç seride oynanacak. Büyük final ise en iyi beş seri üzerinden oynanacak. Devasa ödül havuzu ve etkileyici ölçeğiyle BetBoom Dacha Dubai 2024 etkinliği, dünyanın dört bir yanından Dota 2 meraklılarının ilgisini çekerek espor dünyasında büyük bir sıçrama yapmaya hazırlanıyor.


1) BetBoom Dacha 2024 Formatı

Katılımcılar

On iki takım

-Yedi takım davet edildi

-Bölgesel elemelerden gelen beş takım

Grup Aşaması - 4 Şubat - 8 Şubat 2024

-Her biri altı takımdan oluşan iki tekli round-robin grubu

-Tüm seriler iki oyundan oluşmaktadır

-Her gruptan ilk dört takım playoffların üst grubuna yükselir

-Kalan takımlar elenir

Playofflar - 11 Şubat - 16 Şubat 2024

-Çift eleme grubu

-Büyük Final dışındaki tüm maçlar Bo3

-Büyük Final Bo5



2) BetBoom Dacha 2024 Ödül Havuzu

1.000.000 ABD Doları aşağıda görüldüğü gibi katılımcılar arasında paylaştırılmıştır:

-1. sıra $400,000

-2. sıra $200,000

-3. sıra $100,000

-4. sıra $60,000

-5.-6. sıra $45,000

-7.-8. sıra $35,000

-9.-10. sıra $20,000

-11.-12. sıra $20,000



DXRacer Hakkında

Oyuncu koltuklarının öncü premium markası olan DXRacer, 2006 yılında Formula Serisi olarak bilinen dünyanın ilk oyuncu koltuğunu tanıtarak oyun endüstrisinde çığır açan bir kilometre taşını işaret etti ve oyuncu koltukları için efsanevi bir statü oluşturdu.

DXRacer, 2013 yılında ABD pazarına giriş yaptı ve merkezini Michigan'da kurdu. DXRacer, MLG, UMG, LPL, LCK gibi ünlü oyun turnuvalarına sponsor olarak ve Faze Clan, SKT T1, Samsung Galaxy gibi en iyi Espor organizasyonlarıyla işbirlikleri kurarak varlığını daha da güçlendirdi. Özellikle DXRacer, özel koltuklar oluşturmak için Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer ve Twitch gibi önde gelen markalarla ortaklık kurdu. Etkisi Hollywood'a kadar uzandı ve büyük spor dallarında, filmlerde ve TV dizilerinde yer alarak geniş bir hayran kitlesini büyüledi.




Orijinal oyuncu koltuğundan (Formula Serisi) günümüzdeki akıllı elektrikli oyuncu koltuğuna (Martian Serisi) kadar, DXRacer oyuncu koltuklarını araştırmak ve geliştirmek için yirmi yıldan fazla zaman harcamıştır. Şu anda DXRacer, 1.000 üründen oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunan 200 bayiden oluşan kapsamlı bir ağa sahiptir. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ve dünyaya yayılan önemli bir kullanıcı tabanına sahip olan DXRacer, dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşmıştır. DXRacer, yalnızca bireyselliği yansıtmakla kalmayıp aynı zamanda yaşam kalitesini de artıran birinci sınıf oyun mobilyaları üretmeye kararlıdır. Sit Better Game Longer! (Daha İyi Oturun Daha Uzun Oynayın!)